Sunday, December 17, 2006

Osa 3: Kasvun aikaa

Hei taas! Kolmas osa ilmestyi nyt aika reilusti myöhässä, johtuen bugittavasta tontista/Saulista.
Ensimmäiset kuvat pikselöitynyttä. Älkää kysykö miksi :D
Oli Ashleyn aika kasvaa taaperoksi. Maryjane toivoi sydämensä pohjasta, ettei taaperoikä olisi yhtä vaikeaa aikaa kuin vauva-aika. Hän ei enää kestäisi yhtään puklua olkapäällään, eikä yhtään yötä valveilla hyssytellen vauvaa uneen.
Andrewkin näytti kasvaneen taaperoksi. Hänen lempilelunsa oli Maryjanen vanha Chucky-nukke, joka ei ole nykyään jokaisen lapsen toivelistalla. Maryjane oli saanut tämän nuken eräältä kerjäläiseltä joka istui aina Shellwoodin ostoskeskuksen liepeillä.
Maryjane halusi opettaa lapsilleen potallakäynnin mahdollisimman aikaisin. Tässä kuvassa oli Andrew'n vuoro oppia tuo jalo taito.
Armeijassa piti olla hyvässä kunnossa. Maryjane treenasi aamupäivällä tv'n jumppaohjelman tahdissa. Tosin hän ei uskonut pääsevänsä vähään aikaan töihin kaksosten takia. Hänellä oli onneksi jopa kahdeksan vapaapäivää.

Maryjane tunsi usein itsensä yksinäiseksi. Siksi hän helli tuon tuostakin naapuruston kulkukissoja sekä -koiria.

(tässä kohdassa minun oli pakko muuttaa LC toiselle tontille, sillä vanha tontti tilttaili kymmenen minuutin välein)

Nyt jo? Maryjaneen toive kävi toteen, ja taapero-aika jäi melko lyhyeksi. Ashley tuli äitiinsä, eli hänestä tuli todella kaunis ja persoonallisen näköinen.


Andrew'sta tuli myös melko äitinsä näköinen, mutta jotkin piirteet, kuten nenä muistuttavat hänen kadonneen isänsä kasvoja.
Kummatkin lapset olivat iloisia, kun vihdoin pääsisi kouluun kokemaan kaikki isojen lasten jutut, joita eskarissa ja tarhassa ei ollut ollenkaan.



Vihdoin se suuri päivä koitti: ensimmäinen päivä koulussa! Sen piti kyllä olla melko kiintoisaa, oppia nyt laskemaan, lukemaan ja kirjoittamaan.

Lapset olivat toisilleen parhaita ystäviä, vaikka olivatkin tyttö ja poika.

Ensimmäiset läksyt! Niitä tietysti innolla lähdettiin tekemään, mutta katsotaas parin vuoden päästä, onko into säilynyt. ;)

Maryjane olisi halunnut ihanan kissan kadulta, mutta lapset eivät pitäneet ärhäkkäästä katujen kasvatista. Sen lisäksi Maryjane oli jo aiemmin ottanut kaksi katueläintä.

Tämän kissan nimi on Ruusu. Se on jo nyt koulutettu melko lapsiystävälliseksi. Maryjane otti sen itselleen kadulta. Hänellä oli melkein samannäköinen kissa nuorena. Hänen äitinsä oli ostanut sen. Maryjane sai lapsena paljon esineitä, mutta rakkautta hänen vanhemmillaan ei ollut riittämiin.

Ruusu oli Ashleylle rakas. Hän silitteli sitä miltei joka päivä.

Tässä on taas Siiri. Maryjane otti senkin kadulta. Hän on harrastanut hyväntekeväisyyttä nuoresta pitäen, vanhempiensa vastustuksesta huolimatta.

Nyt kun jälkikasvu oli jo vanhempi, Maryjanella oli aikaa itselleen. Hän rentoutuikin usein vaahtokylvyssä.

Tämä kuva näyttää erittäin hyvin lasten persoonallisuuden. Ashleyllä on siivouspisteitä täydet kymmenen, kun taas Andrew'lla niitä on vain vaivaiset neljä.


Lasten kasvaessa Maryjane on joutunut monesti laittamaan muroja aamupalaksi. Lapset ovat pitäneet niistä kautta aikain.

Oli Andrew'n aika kasvaa! Salskea uratavoitteinen miehenalkuhan sieltä kuoriutui.
Tottakai myös Ashley kasvoi. Hänestä tuli mielestäni erittäin kaunis. Hän sai myös uratavoitteen.

Ensi osassa päätetään, kuka lähtee kampukselle.

EHDOITUKSIA KUMMASTA PERIJÄ? Esittäkää kommentoimalla mielipiteenne.

12 comments:

Anonymous said...

Minä sanoisit tuon pojan perijäksi... (Anteeksi kun en muista nimeä, mutta koneella on jotain tekstejä vastaan ja se pienentää ne niin, etten saa kunnolla selvää...) Mutta, komeita poikia ei todellakaan ole liikaa, nättejä tyttöjä taas löytyy vaikka kuinka paljon.

Anonymous said...

Minusta toi poju ei ole mitenkään erityisen komea. Suosittelisin nyt alkuvaiheissa ottamaan mahdollisimman hyvännäköisiä perijöitä, jotta kauneus säilyisi. Siispä annan täyden kannatukseni Ashleylle.
t. Emilia

Anonymous said...

Kannatan Ashleyta perijäksi, älyttömän kaunis :D

Anonymous said...

Ashleytä kannatan perijättäreksi.
Kovin nätti tyttö on hän :>
Kuten tu otoka anonymous jo sanoikin, näteimmät kannatta aainakin alussa ottaa perijäksi, jotta kauniit piirteet säilyisivät vastakin.

Maranwel said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Anna said...

Kiitos kaikille kommenteista. Maranwel, voin käydä katsomassa LC:si, mutta en halua mainostusta tänne kommenttien sekaan. :)

Anonymous said...

Minäkin kannatan Ashleytä periäksi.. Hän on niin kaunis :D

Anonymous said...

Miten noita eläimiä voi ottaa kadulta?! :OO

Anna said...

jokukuku, sinun pitää olla eläimen ystävä, ja sitten tulee vaihtoehdoksi 'ota lemmikiksi' tai jtn sen tapaista.

Anonymous said...

Ehdottomasri Ashley. Niin kaunis <3 <3
Linkitätkö? ( http://tiitiainen.vuodatus.net )

Annikainen said...

Sori että vastauksessa kesti! En nimittäin tajunnut, että joku on kommentoinut vanhojakin entryjä... Eli ne kysymäsi tapetit löytyvät ihan Modista hakusanalla 'marimekko', jotain retrotapettijuttuja ne oli.

Jogurttirusina said...

En kyllä osaa oikeasti sanoa, kumman pitäisi lapsista päästä perijäksi. Andrew on mielettömän komea, Ashley on kaunis, mutta miksi hänellä on tuollaiset 'keijukorvat'? :D Todella hyvä alku muutes. Linkittäisin mielelläni sinun legacysi, jos linkittäisit puolestasi minun?.. :]